Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Το αυγό...

Πώς να βράσετε αυγά στην... εντέλεια
 


Τέλος φόρμ
Το τέλειο βρασμένο αυγό είναι αυτό, που μαγειρεύεται σε βραστό νερό, με λίγο αλάτι και ξύδι, για 11 λεπτά.
Και, για να αποφύγουμε το αντιαισθητικό μωβ δαχτυλίδι γύρω από τον κρόκο, πρέπει να το βάλουμε αμέσως
 μέσα σε παγωμένο νερό, μέχρι να κρυώσει εντελώς.
Λευτέρης Λαζάρου


ΠΗΓΗ: 
http://www.pentapostagma.gr/2013/05/pos-vrazo-avga.html#ixzz2Ut6ilIif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου