Πώς να βράσετε αυγά στην... εντέλεια
Το τέλειο βρασμένο αυγό είναι αυτό, που μαγειρεύεται σε βραστό νερό, με λίγο αλάτι και ξύδι, για 11 λεπτά.
Και, για να αποφύγουμε το αντιαισθητικό μωβ
δαχτυλίδι γύρω από τον κρόκο, πρέπει να το βάλουμε αμέσως
μέσα σε παγωμένο
νερό, μέχρι να κρυώσει εντελώς.
Λευτέρης Λαζάρου
Λευτέρης Λαζάρου
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/pos-vrazo-avga.html#ixzz2Ut6ilIif
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου