Υλικά
  • Γάλα 1 1/2 λίτρο
  • Άχνη ζάχαρη 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού
  • Βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας
  • Ανθόνερο 1 1/2 κουταλιά της σούπας
  • Κανέλα 2 1/2 κουταλιές του γλυκού
  • Βανίλια 2 τεμ.
  • Ρυζάλευρο 2 φλυτζάνια του τσαγιού

Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, την άχνη ζάχαρη
, το ρυζάλευρο και τις βανίλιες και ανακατεύουμε πολύ καλά 
για να λιώσει το ρυζάλευρο. Στην συνέχεια βάζουμε 
την κατσαρόλα στην φωτιά για να βράσουν τα υλικά
 και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα συνέχεια για να μην μας κολλήσει, μέχρι να πήξει. Αλείφουμε ένα ταψί με το βούτυρο 
και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, προσθέτουμε το μείγμα 
το οποίο πρέπει να απλωθεί πολύ καλά στο ταψί , 
το βάζουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς  στο κάτω μέρος
 του φούρνου για 25-30 λεπτά για να γίνει αισθητή 
η μυρωδιά της καραμέλας.
Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στους 150 βαθμούς και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει. Το κόβουμε τριγωνικά 
και το σερβίρουμε ανάποδα, δηλαδή το σκούρο χρώμα από πάνω. Ραντίζουμε με το ανθόνερο και πασπαλίζουμε με κανέλα.
 Καλό είναι το καζάν ντιπί να καταναλωθεί την ίδια μέρα.