ΧΑΛΒΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ
4 κούπες νερό
2 κούπες ζάχαρη
1/2 κούπα ηλιέλαιο
1,5 κούπα σιμιγδάλι χονδρό
4 βανίλιες
1/2 κούπα σταφίδες
λίγη κανέλα
Εκτέλεση:
Βάζω σε βαθιά κατσαρόλα τα τρία πρώτα υλικά
Βάζω σε βαθιά κατσαρόλα τα τρία πρώτα υλικά
να βράσουν για 10 λεπτά.
Προσθέτω σιμιγδάλι και βανίλιες και ανακατεύω
Προσθέτω σιμιγδάλι και βανίλιες και ανακατεύω
μέχρι να δεσουν τα υλικά σε χαμηλή φωτιά.
Αποσύρω και προσθέτω σταφίδες.
Αδειάζω σε στρογγυλή φόρμα 26 εκ.
Αδειάζω σε στρογγυλή φόρμα 26 εκ.
Πασπαλίζω με κανέλα.
Μόλις κρυώσει, σερβίρω.
ΠΗΓΗ: http://www.agioritikovima.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου