Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Ὕμνοι Ἁγίας Αἰκατερίνης!

Βίον άυλον εξησκημένη..." Δοξαστικό των Αίνων και των Αποστίχων της Αγίας Αικατερίνης της Πανσόφου.

Ήχος δεύτερος. Μέλος Χρυσάνθου Θεοδοσοπούλου.
Από τον δίσκο ακτίνας (cd)-αφιέρωμα στο παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής με τίτλο "Αλεξανδρινό Υμνολόγιο" του Άρχοντος Πρωτοψάλτου Γρηγορίου Παπαεμμανουήλ.
Το cd που προλογίζει ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β', κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016 με την ευγενική χορηγεία της Αρχόντισσας και Μεγάλης Ευεργέτιδας κυρίας Αικατερίνης Σοφιανού-Μπελεφάντη.
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Dope Beat Studios στη Θεσσαλονίκη με ηχολήπτη τον Αλέξανδρο Δρακόπουλο από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2016.
Στις ηχογραφήσεις συμμετείχαν οι μαθητές του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και μέλη του Ελληνικού Βυζαντινού Χορού "Οι Δομέστικοι", Ανδρέογλου Άγγελος, Ανδρέογλου Αντώνης, Ανδρέογλου Ευθύμης, Βενέτης Ανδρέας, Γεροντίδης Μιχάλης, Μαυρόπουλος Όμηρος, Μιχαηλίδης Γιώργος, Μπλιός Γιάννης, Παπαδόπουλος Βασίλης, Τόλιας Γιώργος και Τσεπίδης Σωτήρης.
Η γραφιστική επιμέλεια, η καλαισθησία και η έκδοση του δίσκου έγιναν από τον Αθανάσιο Καγιά των Εκδόσεων "ΜΥΓΔΟΝΙΑ" (Καμβουνίων 7, ΤΚ 54621 Θεσσαλονίκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου