Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015
"Ψαρίλα"!!
Μυστικά της γιαγιάς…
Όταν μυρίζει το σπίτι ψάρι
Όταν μυρίζει το τηγάνι ή η κατσαρόλα
από ψάρια που μαγειρέψατε βάλτε 4 κουταλιές ξύδι και αφήστε το σκεύος πάνω στη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το ξύδι.
ΠΗΓΗ: http://www.diakonima.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου