Το Λύρειο φιλοξενεί αγόρια και κορίτσια από τους πρώτους μήνες της ζωής τους, προσφέροντας μία ζεστή οικογενειακή ζωή, που θα τα βοηθήσει να ενταχθούν ως ενήλικες στη σύγχρονη κοινωνία.
Στο Λύρειο λειτουργούν Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο, και στη συνέχεια τα παιδιά συνεχίζουν τις σπουδές τους σε γειτονικά Γυμνάσια και Λύκεια, στο Πανεπιστήμιο και άλλες σχολές. Επιπλέον, τα παιδιά διδάσκονται από εθελοντές καθηγητές ξένες γλώσσες, ενισχυτικά μαθήματα, μουσικά όργανα, βυζαντινή μουσική, ρυθμική γυμναστική, ζωγραφική και άλλες δημιουργικές απασχολήσεις, ενώ τις ελεύθερες ώρες τους γεμίζουν η παιδική χαρά, ο κινηματογράφος, το θέατρο, οι θερινές κατασκηνώσεις και η θάλασσα.

Τα παιδιά μπορούν να παραμείνουν στο Λύρειο και μετά την ενηλικίωσή τους, τα αγόρια ακόμη και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας. Παράλληλα, οι Μοναχές φροντίζουν, ώστε τα παιδιά να καλοπαντρευτούν, όπως θα επιθυμούσε κάθε γονιός. Έτσι, το Λύρειο στηρίζει τις νέες οικογένειες των παιδιών του με έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ιματισμό, μέχρι και το ενοίκιο των πρώτων μηνών.Τα παιδιά γνωρίζουν ότι, ακόμη και όταν φύγουν από το Λύρειο, οι Μοναχές του είναι συμπαραστάτες και αρωγοί σε κάθε τους βήμα, όπως ένας στοργικός γονιός___________________________________________
_______________________
Πληροφορίες για δημοσιογράφους: Μάκης Παπαγεωργίου, τηλ. 210 3233515 & 693 2244680, excess@acci.gr
ΛΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, 190 09 ΡΑΦΗΝΑ, ΤΗΛ 2294079240 – 1
www.lyreioidryma.gr