Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Οι Θερμοπύλες!!

Συγκλονίζει ο πατέρας του συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου: «Το παιδί μου είναι τώρα αδερφός και γιος όλων των Ελλήνων»


«Αποφάσισε να φυλάξει Θερμοπύλες» λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνου Πανανά για το γιο του που έφυγε τόσο άδικα
Πανελλήνια συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του πατέρα του αδικοχαμένου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνου Πανανά. Ο γιος του ήταν ένας από τους τρεις αξιωματικούς του ελικοπτέρου που συνετρίβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην νησίδα Κίναρο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και τα τρία παλικάρια που επέβαιναν σε αυτό.
«Το παιδί μου τώρα είναι αδερφός και γιος όλων των Ελλήνων» είπε ο Παναγιώτης Πανανάς μιλώντας το πρωί στο Mega για το γιο του, που έφυγε τόσο άδικα μόλις στα 34 του χρόνια, με ένα πολύ άσχημο παιχνίδι της μοίρας καθώς μπήκε τελευταία στιγμή στο ελικόπτερο και άφησε πίσω του ένα παιδί 4 ετών μόλις και την σύζυγό του ετοιμόγεννη στο δεύτερο...
Αποφοίτησε δεύτερος από τη Σχολή, γιατί όνειρό του ήταν να υπηρετήσει την πατρίδα και από νωρίς αποφάσισε να φυλάξει Θερμοπύλες, είπε ο πατέρας του.
«Είμαι υπερήφανος που υπήρξε παιδί μου, έδωσε τη ζωή του για την Ελλάδα και πιστεύω πως τώρα η Παναγιά τον κρατά την αγκαλιά μαζί με τον μονάκριβό της», ήταν τα σπαρακτικά του λόγια που ράγισαν τις καρδιές όλων των Ελλήνων.
Οι τρεις αξιωματικοί που επέβαιναν στο ελικόπτερο: Ελευθέριος Ευαγγέλου, Αναστάσιος Τουλίτσης και Κωνσταντίνος Πανανάς

Πηγή: Παράπονα Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου