Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Υιοθεσία ... σκυλίσια...

Μία απίστευτη ιστορίας καλοσύνης των ζώων από τη μία αλλά απανθρωπιάς...
από την άλλη ήρθε στο φως σε μία έρημη πολη της Χιλής, την Αρίκα, όταν ένας περαστικός αντίκρυσε ένα πρωτοφανές θέαμα: ένα 2χρονο αγοράκι θήλαζε από μια έγκυο σκυλίτσα!

Το αγοράκι, σε κακή κατάσταση, σκελετωμένο, γυμνό, με προχωρημένη φθειρίαση και δερματικά προβλήματα ζούσε σχεδόν χωρίς καμία επιτήρηση από την αλκοολική μητέρα του σε μια άθλια παράγκα. Ο περαστικός ειδοποίησε αμέσως τις αρχές που έσπευσαν να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Η σκυλίτσα που πήρε υπό την προστασία της το αγοράκι ανήκε σε έναν γείτονα μηχανουργό. Η Ρέινα, όπως είναι το όνομα του σκύλου, είναι έγκυος και για το λόγο αυτό είχε γάλα και σύμφωνα με τις αρχές αυτό μάλλον έσωσε το μικρό αγόρι από την ασιτία.

Η μητέρα του αγοριού, αλκοολική, δεν ήταν παρούσα όταν οι κοινωνικοί λειτουργοί μετέφεραν το αγοράκι στο νοσοκομείο, ούτε και ο πατέρας του. Οι αρχές δεν της άσκησαν δίωξη διότι το αγόρι δεν έφερε τραύματα κακοποίησης παρά μόνο παραμέλησης και ασιτίας.

Οι φωτογραφίες πιστοποιούν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του αγοριού για το οποίο σε λίγες μέρες θα αποφασιστεί από αρμόδιο δικαστήριο ποιος θα το αναλάβει. ΠΗΓΗ:Παράπονα Ρόδου