Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Το σταφύλι.

 
Το θαυματουργό σταφύλι
Αυτό το υπέροχο φρούτο εκτός από το ότι μας χαρίζει μοναδικά κρασιά, μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες βιταμίνες και στοιχεία...
stafili1-300x168      
    
Αυτό το υπέροχο φρούτο εκτός από το ότι μας χαρίζει μοναδικά κρασιά, μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες βιταμίνες και στοιχεία που βοηθούν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του οργανισμού.
 
Περιέχει κάλιο, βιταµίνες Α, Β και C, ενώ ανεξαρτήτου χρώματος, περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες που ονομάζονται φλαβονοειδή και συμβάλουν στην πρόληψη χρονίων νοσημάτων και στη θεραπεία διαφόρων λοιμώξεων.
Η ρεσβερατρόλη, ένα πολύτιμο φυτικό συστατικό, που βρίσκεται στη φλούδα του, αποτελεί το πιο σημαντικό συστατικό του και φαίνεται πως μπορεί να ασκήσει προστατευτικό ρόλο στη λειτουργία της καρδιάς και να προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική δράση, προστατεύοντας το κολλαγόνο και την ελαστίνη των ιστών.
 
Ακόμη το κάλιο που περιέχει σε μεγάλες ποσότητες αυξάνει τη διούρηση και καταπολεμά την κατακράτηση υγρών, διατηρώντας την αρτηριακή πίεση σε χαμηλά επίπεδα.
Αν μέχρι τώρα δεν ο προτιμούσες, νομίζω πως αφού διάβασες όλα αυτά που μπορεί να κάνει στον οργανισμό σου σίγουρα θα έχεις αλλάξει γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου