Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Η Ελληνική Γλώσσα

Γνωρίστε τον Έλληνα που προωθεί την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη!
ellhn
Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια. Εξατομικευμένες κινήσεις πατριωτών Ελλήνων που διαφημίζουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο!
Συγκεκριμένα, o Κώστας Δεδεγκίκας μαζί με τους συνεργάτες του δημιούργησαν μια εξαιρετική εφαρμογή και μια ιστοσελίδα που προωθεί την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Το Νew Media Lab είναι η ομάδα τεχνολογίας του τμήματος Ελληνικών Σπουδών «Σταύρος Νιάρχος» στο Simon Fraser University του Καναδά και πραγματοποιεί πολλά projects. Άλλωστε, οι φοιτητές που παρακολουθούν ελληνικές σπουδές έχουν ήδη ξεπεράσει τους 4.000! Και το νέο μεγαλεπήβολο project του Κώστα Δεδαγκίκα, που ονομάζεται «Odysseus Project», έχει ως κύριο στόχο να μεταδοθεί ο ελληνικός πολιτισμός παντού σε ολόκληρο τον κόσμο.
Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Δεδαγκίκας, μιλώντας στο Newsit.gr, «Το νέο project που σχετίζεται με τον Όλυμπο είναι μια παγκόσμια καινοτομία. Όλοι ξέρουν τα ελληνικά νησιά, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, αλλά κανείς δεν επισκέπτεται τα βουνά της Ελλάδας, που έχουν μάλιστα και τεράστια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά».
Η ομάδα του έφτιαξε ακόμα μια μοναδική εφαρμογή, το «Amazing Athens», για όσους τουρίστες θέλουν να απολαύσουν από μακριά την Αθήνα, η οποία μάλιστα τελεί υπό την αιγίδα του ελληνικού υπουργείου Τουρισμού!
Δείτε το βίντεο:
ΠΗΓΗhttp://www.pentapostagma.gr/%91%29#.VElU639GcSo:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου