Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ιερά Μητρόπολη Ν. Ζηλανδίας

Η επίσκεψη του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας στα Φίτζι.

Μία ξεχωριστή ευλογία για όλους εμάς εδώ στα Φίτζι είναι η επίσκεψη του Γενικού Αρχιερατικού Επίτροπου της Μητροπόλεως Νεάς Ζηλανδίας, Πρωτοπρεσβυτέρου Αμφιλοχίου Βασιλτσωτέλη.

Την Παρασκευή 26-9-2014 επισκέφθηκε στην Labassa τον Ιερό Ναό των Αγίων Νικολάου και Αθανασίου και συlλειτούργησε με τους Ινδούς Ιερείς μας π.Βαρνάβα και π. Γεώργιο.



Σήμερα Κυριακή 28-9-2014 συλλειτούργησε με τους Ιερείς μας π. Βαρθολομαίο και π. Παναγιώτη στον Ιερό ναό της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Saweni.


Ο π. Αμφιλόχιος ενημερώθηκε για τις πολλαπλές και ποικίλες ανάγκες της Ιεραποστολής στα Νησιά των Φίτζι όπως επίσης και για την πορεία των έργων που γίνονται στο Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος.

Στη σύντομη αλλά γεμάτη με αστείρευτη αγάπη για “τον πλησίον”, ομιλία του, μας μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ζηλανδίας κ. Αμφιλοχίου.

Είπε χαρακτηριστικά ότι:
“………..μπορεί ο Σεβασμιώτατος να βρίσκεται μίλια μακρυά σας αλλά η σκέψη του και η αγάπη του πάντα βρίσκονται κοντά σας”.

Καλώς όρισες π. Αμφιλόχιε

ΠΗΓΗ:http://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "Πάτμιο" :

Καί ὁ Μητροπολίτης Ν. Ζηλανδίας καί ὁ Γενικός Ἀρχιερατικός Ἐπίτροπος π. Ἀμφιλόχιος Βασιλτσωτέλλης, εἶναι ἀπόφοιτοι τῆς  Πατμιάδας Ἐκκλησιαστικῆς Σχολῆς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου