Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Πάτμος

 H βρετανική Vogue θαμπώνεται από την Πάτμο με οδηγό μια διεθνή Ελληνίδα [εικόνες]
H βρετανική Vogue θαμπώνεται από την Πάτμο με οδηγό μια διεθνή Ελληνίδα [εικόνες]

Δύο σελίδες αφιερωμένες στη μυσταγωγική, σπάνια ομορφιά της Πάτμου με οδηγό τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Ιλεάνα Μακρή αφιερώνει η βρετανική Vogue στο τεύχος Ιουλίου. Μοναδικό στυλ, λεπτή αισθητική και η ατμόσφαιρα της Πάτμου κυριαρχούν κάνοντας το νησί ακόμη πιο ελκυστικό προορισμό για το καλοκαίρι.

Βέβαια έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο το νησί συνδέεται με ένα πρόσωπο που γίνεται ξεναγός. Ενα πρόσωπο που στις μητροπόλεις της μόδας έχει ήδη μια ιδιαίτερη ξεχωριστή θέση χάρη στα κοσμήματα που σχεδιάζει. Πρόκειται για την Ιλεάνα Μακρή – η Μαγεία της στην Αθήνα αποτελεί εδώ και χρόνια προπύργιο του στυλ- που ξεναγεί την συντάκτρια του περιοδικού Sarah Harris στο σπίτι της στην Πάτμο.



Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1789, η Ιλεάνα Μακρή το αγόρασε το 2006 και προχώρησε σε εργασίες αποκατάστασης εξηγώντας πόσο γοητευτική ήταν η διαδικασία στο περιοδικό. Προτείνει επίσης αγαπημένα εστιατόρια στο νησί, τις αγαπημένες της διαδρομές κα φυσικά τις παρλιες που ξεχωρίζει.Ο τίτλος του άρθρου ήταν Ελληνική Αναβίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου