Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

O Σύλλογος Απανταχού Πατμίων...

patmioi-athina-pittaO Σύλλογος Απανταχού Πατμίων «Εμμ. Ξάνθος ο Φιλικός» γιόρτασε στην Αθήνα την Αποκριά και έκοψε τη βασιλόπιτα
Την Παρασκευή το βράδυ 7 Φεβρουαρίου 2013 έγινε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Συλλόγου και ταυτόχρονα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
Η τελετή έγινε στο κέντρο διασκέδασης «ΜΠΑΡΜΠΑΛΑΖΑΡΟΣ» στο Παλαιό Φάληρο. Πλήθος Πατμίων και φίλων της Πάτμου απόλαυσε τα ωραία φαγητά του κέντρου και τα τραγούδια από την εξαιρετική ορχήστρα με πολύ καλούς τραγουδιστές. Τη βραδιά και το χορό συνόδευσε με το βιολί του ο γιός του συμβούλου μας Άγγελου Ρίζου, ο οποίος και τραγούδησε νησιώτικα δημοφιλή τραγούδια. Το ευχάριστο της βραδιάς ήταν η συμμετοχή πολλών νέων από την Πάτμο που ήρθαν ειδικά για την εκδήλωση και τους οποίους καλωσόρισε ο πρόεδρος Θεολόγος Μαυρουδής, λέγοντας οτι «αποτελούν το παρόν και το μέλλον της Πάτμου..».
Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και καλή διασκέδαση. Επίσης, τάχθηκε αλληλέγγυος εκφράζοντας τη συμπάθεια του Συλλόγου στο δοκιμαζόμενο από τους σεισμούς λαό της Κεφαλονιάς. Τέλος, ευχαρίστησε τους δωρητές και χορηγούς των ωραίων και πλούσιων δώρων που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στην έκκληση και εμπλούτισαν τον κατάλογο των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. μας που με πολύ δουλειά και κόπο οργάνωσαν και διεκπεραίωσαν την όμορφη εκδήλωση που θα την θυμόμαστε, κυρίως για την ποιοτική κουζίνα του κέντρου. Καλή χρονιά και του χρόνου!..
ΠΗΓΗ: http://www.patmostimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου