Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Το Πετρέλαιο...

ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, "ταμείου αξιοποίησης ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου" (γρίφος ε; ναι ...αφού η περιουσία του δημοσίου ανήκει σε όλους τους Έλληνες, πως μπαίνει εδώ η λέξη ιδιωτική; για να παραπλανά τους μη σκεπτόμενους τηλεορασόπληκτους και ακόμα καναπεδάτους, όρθιους βούβαλους των καναλιών!!!) Ο ορυκτός δημόσιος πλούτος των Ελλήνων, (που μόνον στους Έλληνες ανήκει και σε κανένα άλλο Λαμόγιο) με αδιαφανή διαδικασίες περνά καθημερινά στα χέρια των γνωστών ή αγνώστων ξένων εισβολέων, μα και ντόπιων ΑΡΠΑΚΤΙΚΏΝ...!!!
Το δικό μας πετρέλαιο είναι εκεί και δεν είναι δύσκολο να συλλέγεται σε μικρές βεβαίως ποσότητες καθημερινά επειδή λιμνάζει στην επιφάνεια... (βεβαίως Χρειάζονται γαλότσες και φόρμα αγγαρείας γιατί λερώνει) ... για όποιον περίεργο ή δύσπιστο, ας κατέβει μέχρι την περιοχή Λίμνης του Κεριού και ας ρωτήσει κάποιον περίοικο να τον οδηγήσει ως τις γεωτρήσεις του Σοφιανόπουλου που ακόμα υπάρχουν... Θα διαπιστώσετε ότι χωρίς πολύ μεγάλη δυσκολία μπορεί κανείς να μαζέψει το πετρέλαιο σε τενεκέ και να το πάρει στό σπίτι του για τη χειμερινή θέρμανση, αν διαθέτει καυστήρα μαζούτ...! (και αυτό για όσο ακόμα δεν φυλάσσεται).
Προσωπικά, έχω πάρει μερικούς τενεκέδες που χρησιμοποίησα για μονώσεις ταρατσών και τοίχων...
Φανταστείτε λοιπόν πόσο εύκολα θα μπορούσε να αντληθεί από κάποιον δημόσιο φορέα, με ελάχιστες δαπάνες, και πόσο εύκολα θα μπορούσε να διυλίζεται και να διανέμεται με χαμηλό κόστος στούς πολίτες του δήμου για τις ανάγκες τους...!
Αυτά όμως θα μπορούσαν να συμβούν σε μία κοινωνία ανθρώπων αλληλέγγυων, συσκεπτόμενων, και συνεργαζόμενων, για την δική τους ελεύθερη και ευτυχή διαβίωση, και ουδέποτε σε κοινωνίες διασκορπισμένων κοπαδιών, βοοειδών, δίποδων, που ακολουθούν αφεντικά γλείφοντάς τα για προσωρινά προσωπικά οφέλη, ως που τελικά και εν αγνοία τους να οδηγηθούν που αλλού; στο αναμενόμενο "σφαγείο"...!
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟ!
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ;
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ...! ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ...ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου