Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Κηλίδες στα χέρια μας...



 ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΣΤΗ ΡΑΧΗ 
ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ

Βλέπετε τα χέρια σας ολοένα και με περισσότερες κηλίδες; Αναθεματίζετε την ώρα και τη στιγμή που αφήνατε τα όμορφα χεράκια σας γυμνά καθαρίζοντας με χημικά απορρυπαντικά τον πάγκο της κουζίνας; Νιώθετε ξαφνικά την απίστευτη ανάγκη να γυρίσετε το χρόνο πίσω στην εικόνα των άλλοτε νεανικών χεριών σας;

Όχι δεν χρειάζεστε κανένα πανάκριβο καλλυντικό. Αρκεί η επάλειψη τους με μια φέτα ντομάτας λίγο πριν τον ύπνο! Το επόμενο πρωί,  όχι μόνο, οι κηλίδες θα έχουν υποχωρήσει αισθητά, αλλά και η εικόνα του δέρματος σας θα έχει νεανική όψη!

Γιατί η ντομάτα εκτός από λεύκανση, προκαλεί και σύσφιξη! Είναι γνωστή άλλωστε η αποτελεσματικότητα της στους ανοιχτούς πόρους του προσώπου και στην καταπολέμηση της ακμής. Μην την αγνοείται! Με δύο μήνες εντατικής θεραπεία, οι κηλίδες θα έχουν εξαφανιστεί. Μην ξεχνάτε ποτέ, ότι τα φυσικά προϊόντα αργούν περισσότερο από τα χημικά να φέρουν αποτελέσματα, αλλά τελικά τα επιτυγχάνουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο!

extra tip: Μπορείτε να φέρετε πιο άμεσα και ενισχυμένα αποτελέσματα σε συνδυασμό με έλαιο καρύδας. Είναι ένα έλαιο που καταπολεμά επίσης της κηλίδες αφού προσφέρει ενυδάτωση και νεανικότητα στο δέρμα. Δοκιμάστε πρώτα πριν πάτε για ύπνο να απλώσετε έλαιο καρύδας στα χεράκια σας και μετά να κάνετε μια απλή επάλειψη στη ράχη των χεριών σας με μια φέτα ντομάτας. Βέβαια θα αναγκαστείτε να πετάξετε τα σποράκια της από τα χέρια σας, αλλά μικρό το κακό. Ο χυμός της ντομάτας στεγνώνει γρήγορα, και δεν θα σας είναι ενοχλητικός.
ΠΗΓΗ: http://www.agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου