Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ελληνιστές ...




  


Ελληνιστές από 13 χώρες στην Πάτμο.
ellhnistes
Την Πάτμο επισκέφθηκαν  Κυριακή 21 Ιουλίου 2013,   35 φοιτητές και επιστήμονες Ελληνιστές από 13 διαφορετικές χώρες, του σωματείου Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικών Ανταλλαγών Αθήνας και Καλύμνου, συνοδευόμενοι από μέλη του Δ.Σ. του σωματείου,  μεταξύ αυτών  και της συμπατριώτισσα μας κ. Άννα Σκεμπέ. Ψυχή του Σωματείου Π.Σ.-Π.Α. είναι η κ. Μαρία Θεοδωρίδου.
Οι 35 Ελληνιστές ήρθαν από την Κάλυμνο όπου όπως κάθε χρόνο μέλη του Σωματείου  παρακολουθούν σεμινάρια εκμάθησης εληνικής γλώσσας. Το Σωματείο γιόρτασε φέτος τα 20 χρόνια της πολύτιμης εθνικά προσφοράς του στην ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και φιλοξενίας  και ανταλλαγής φοιτητών  και επιστημόνων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι διδάσκονται στην Κάλυμνο την Ελληνική Γλώσσα και τον Ελληνικό Πολιτισμό.
Το πρόγραμμα φιλοξενίας και μαθημάτων στην Κάλυμνο διήρκεσε από 13 έως 19 Ιουλίου.
Αμέσως μόλις έφθασαν στην Πάτμο, επισκέφθηκαν για προσκύνημα και ξενάγιση την Ιερά Μονή, το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης και την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού.
Το βράδυ τους συναντήσαμε στην καφετέρια  Τοξότης. το βράδυ της ίδιας ημέρας πήραν το πλοίο της γραμμής για Πειραιά-Αθήνα, ολοκληρώνοντας έτσι την παραμονή τους στην Ελλάδα Στο παρακάτω βίντεο θα ακούσετε και θα δείτε τι μας είπαν.  
ΠΗΓΗ: http://www.patmostimes.gr/index.php/highlights0/5907-2013-07-24-11-29-40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου