Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

«Πάτμος: Μονοπάτια της μνήμης»

Η Πάτμος από τα μάτια ενός Φιλέλληνα... σε έκθεση








Ο Ρόμπερτ ΜακΚέιμπ παρουσιάζει την έκθεση «Πάτμος: Μονοπάτια της μνήμης» από 24 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου...
Το φωτογραφικό οδοιπορικό του Ρόμπερτ ΜακΚέιμπ στην Πάτμο,
Ο Ρόμπερτ ΜακΚέιμπ απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό στιγμές από την καθημερινότητα στην ΠάτμοΗ έκθεση «Πάτμος: Μονοπάτια της μνήμης» του Ρόμπερτ ΜακΚέιμπ παρουσιάζεται στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο της Χώρας ΠάτμουΟ Ρόμπερτ ΜακΚέιμπ παρουσιάζει την έκθεση «Πάτμος: Μονοπάτια της μνήμης» στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο της Χώρας Πάτμου
Ο Ρόμπερτ ΜακΚέιμπ παρουσιάζει τα καρέ του στην έκθεση «Πάτμος: Μονοπάτια της μνήμης
΄Οσα κατέγραψε ο φωτογραφικός του φακός, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των κατοίκων, παρουσιάζονται σε μία έκθεση με τίτλο «Πάτμος: Μονοπάτια της Μνήμης» (επιμέλεια: Ελισάβετ Πλέσσα) στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο της Χώρας Πάτμου από 24 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου.

Παρουσιάζονται περίπου 80 φωτογραφίες, αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό από τη συλλογή του φωτογράφου, επιμελημένο εποπτικό υλικό, καθώς και έντυπο που θα εκδοθεί ειδικά για την έκθεση. Οι επισκέπτες θα δουν όχι μόνο την εικόνα μιας Πάτμου που χάθηκε σιγά-σιγά, αλλά και αγαπημένες όψεις της καθημερινότητας και παράδοσης που αντιστέκονται στο πέρασμα του χρόνου.

Ο γεννημένος στο Σικάγο των ΗΠΑ Ρόμπερτ ΜακΚέιμπ έχει παρουσιάσει τα καρέ του σε σημαντικά φωτογραφικά λευκώματα, καθώς και σε ατομικές εκθέσεις του στο εξωτερικό (Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο κ.ά.) και στην Ελλάδα.

Η πιο πρόσφατη παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του είναι η μεγάλη έκθεσή του «Ελλάδα–Κίνα: Λαοί αρχαίοι, κόσμοι που αλλάζουν» με φωτογραφίες του από την Ελλάδα και την Κίνα, στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας.

* Eκθεση φωτογραφίας του Ρόμπερτ ΜακΚέιμπ στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο, στη Χώρα Πάτμου από 24 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου.
Αναδημοσιευσα Από Νεα

ΠΗΓΗ:http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/07/blog-post_2556.html
Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου