Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

O πιο ειδυλλιακός προορισμός στην Ευρώπη


Forbes:

 H Πάτμος είναι ο πιο ειδυλλιακός προορισμός στην Ευρώπη


Το νησί της αποκάλυψης ανέδειξε το γνωστό αμερικανικό περιοδικό «Forbes» ως το πιο ειδυλλιακό μέρος της Ευρώπης, δίνοντάς του την πρώτη θέση στη λίστα με τις «Δέκα πιο όμορφες και ελκυστικές περιοχές της Ευρώπης για να ζει κανείς».

Πρόκειται για μια ακόμα σπουδαία αναγνώριση για την χώρα μας.
Δεύτερη μετά την Πάτμο ακολουθεί η Λούκα της Ιταλίας (πληθυσμός 90.000) ενώ τα υπόλοιπα ειδυλλιακά μέρη που προτείνει το Forbes είναι κατά σειρά:
Το μεσαιωνικό χωριό Σενιόν στη γαλλική Προβηγκία (πληθυσμός 994), η Πιετρασάντα (πληθυσμός 24.600) στην Τοσκάνη της Ιταλίας, τα χωριά γύρω από τη λίμνη Μπλεντ της Σλοβενίας, το νησάκι Χβαρ (πληθυσμός 11.460) στην Κροατία, το χωριό Ντίτσλιγκ (πληθυσμός 2.030) στο Σάσεξ της Βρετανίας, το Μοντρό (πληθυσμός 22.900) στην ομώνυμη λίμνη των ελβετικών Αλπεων, η Μπριζ (πληθυσμός 117.200) του Βελγίου και 10ο στη σειρά είναι το Λίνταου (πληθυσμός 24.540), το μοναδικό νησί της Βαυαρίας.
ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/242769/forbes-h-patmos-einai-o-pio-eidylliakos-proorismos-stin-eyropi
 Σημείωση από τον Πάτμιο:  "Ο Πάτμιος"  ευχαριστεί θερμά την αγαπητή συμπατριώτισσα κα Κ.Λ. η οποία είχε την καλωσύνη να στείλει το ανωτέρω δημοσίευμα μέσω του ηλ. ταχ. και η οποία πάντοτε μας ενημερώνει για διάφορα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου